KLASSIKER TRÆF PÅ ALS!

Klassikertræf 2021

 

TILMELDNING ER ÅBEN

Nu kan der ikke længere være tvivl, der bliver naturligvis klassikertræf igen i år Vildsvinet er bestilt!
Lokaliteten fundet! Som skrevet tidligere bliver det hos Thomas og Marianne på Vestermarken 8 Kegnæs, Als.
En helt fantastisk lokalitet, hvor der er en græsmark lige uden for stuehuset af deres smukke gård, en mark 300 meter fra en lille badestrand, og med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord. Der er måske 500 meter til en lille campingplads, med ishus og badefaciliteter for dem der måtte ønske det.

Programmet er som følger:

Fredag 27 august:
Mulighed for ankomst Vi tænder sikkert op i grillen fredag aften og spiser vores medbragte mad sammen, de der har lyst.

Lørdag 28 august:
Kl. 1200 officiel velkomst
Kl 1300 Greenlaneing. Thomas vil lede os ud af de små veje i området, det skal nok blive en fin tur!
Kl.1500 Afslapning og hygge
Kl 1800 Fællesspisning med helstegt vildsvin med tilbehør fra Slagter Dethleff i Nordborg.

Søndag 29 august:
Kl 800 og frem: Fælles morgenbord med rundstykker osv.
KL. 10.00 Liner vi op til gruppebillede, og ”concour de charme” med præmier for flotteste, ældste, sjoveste, smukkeste klassiker.
Kl 1200 overrækkelse af diplomer og afslutning.

Hvem kan deltage: Alle kan deltage!! Uanset køretøj! Greenlane og concour er forbeholdt klassikere. Hvilke klassikere? Alle Land Rovers indregistreret for mere end 35 år siden! Også Range Rovers! Også 90”/110” Det er *ikke* forbeholdt seriebiler, selvom de jo også er klassikere. Men altså alle kan deltage i campen og i den almindelige hygge.
I campen må alle Land Rovers og evt campingbiler deltage. Andre mærker henvises til en særlig P-plads. Der plads til både telte og campingvogne. Der bliver nok trukket lidt strøm til at man kan lade sin mobil og tænde lidt lys i campingvognen, men der er ikke strøm til kogekander, vandvarmere og andre strømslugere.
Der vil også være et par festivaltoiletter, jeg kan ikke love træk og slip, men så er der campingpladsen, hvor man også kan komme i bad.
Praktisk: Ud over lørdag aften og søndag morgen, er der selvforplejning hele weekenden. Medbring selv bord, stole, service, drikkevarer, og hvad man ellers mener at man har brug for på sådan en herlig weekend.
Prisen for deltagelse inkludere leje af toiletvogne, fælles grillbuffet med helstegt vildsvin, flødestuvede kartofler og salat lørdag aften, samt rundstykker med tilhørende søndag morgen, samt evt telt, derudover småting som diplomer, klistermærker osv.

Prisen vil som altid være for medlemmer af DLRK eller anden klub under ALRC. (Associated Land Rover Clubs) 250 kr for voksne og gratis for børn under 18.
Ikke medlemmer skal betale 35

Tilmeldning. Senest 21 august til
niels@lysebjerg.dk. Skriv hvem og hvor mange der kommer og gerne medlemsnummer, og  evt hvilken vogn I kommer i, så sender jeg oplysninger om indbetaling osv tilbage. Husk man er først tilmeldt når man har betalt. Man kan også ringe på 22 13 22 27.
Venligst: Meld til på mail! Evt telefon. Jeg er nok tilstede på flere platforme, men det bliver lidt uoverskueligt, hvis jeg skal holde styr på indtil flere forskellige messengers og diskussionsfora

Bemærk: Da der ikke er nogen der tjener penge på arrangementet, forventes det, at alle deltagere hjælper med praktiske gøremål. Der vil muligvis være nogen telte, der skal stilles op og ting der skal hentes og bringes, osv, så arrangementet hviler lidt på spejderånden. Ingen har betalt for at blive serviceret af andre, der også har betalt.

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til KLASSIKER TRÆF PÅ ALS!

KLASSIKERTRÆF 2021

Skal der være klassikertræf i år, kan der overhovedet afvikles klassikertræf i år?

Her midt under en ned lukning, der har varet siden før jul og ikke ser ud til at blive løftet meget før midt i marts, kan det synes håbløst at planlægge noget som helst lige nu. Men det skal der!

Vi skal have noget at glæde os til, for ellers kan det jo være lige meget. Veteranafdelingen har fået tilbudt den mest fantastiske lokalitet, vi kan tænke os. Hos Thomas og Marianne på Kegnæs, der er en halvø på det sydlige Als. Thomas og Marianne er kendt vidt og bredt i Dansk Land Rover Klub, og vi kan derfor være sikre på at blive taget godt imod på deres gård på Kegnæs, hvor en velplejet græsmark foran gårdens stuehus ligger få hundrede meter fra en hyggelig badestrand og med en fantastisk udsigt ud over Flensborg Fjord. I det hele taget er der ganske smukt på Kegnæs, og der vil være god mulighed for en hyggelig lille greenlane rundt på øen. Motivet på årets plakat er fra en sådan greenlane på Kegnæs fra et tidligere træf, der blev afviklet netop hos Thomas og Marianne.

28.-29. august på Kegnæs på Als: Klassikertræf 2021.

Der er en campingplads få hundrede meter væk med gammeldags isvafler og bade faciliter for dem, der ikke kan undvære det. Ellers vil der som sædvanlig være en toiletvogn på marken, og Thomas kan sikkert overtales til at trække lidt strøm, så der er lys i campingvognen, og den uundværlige mobiltelefon kan lades op. Men el-forsyning til kogekander og vandvarmere skal man ikke regne med. Programmet er som altid planlagt til officiel velkomst lørdag kl. 12.00, herefter greenlaning og fællesspisning med helstegt vildsvin og tilbehør. Søndag formiddag er der line-up til gruppebillede efterfulgt af ”Concour de charme” med præmier i forskellige kategorier som ældste, sjoveste, flotteste osv. klassiker. Der er naturligvis mulighed for ankomst fredag. Prisen er vi ikke nået frem til endnu, men det bliver næppe mere, end det plejer.

 

ALLE er velkomne, uanset hvilken vogn man kører i, eller om man er medlem af en klub eller ej. Er man ikke medlem af en Land Rover-klub under Associated Land Rover Clubs, skal man muligvis betale en lille merpris.

Prisen dækker udgifter til fælles buffet lørdag aften, og fælles morgenbord søndag, samt leje af toiletvogn mv. Ja, ALLE er velkomne, også nyere og nye Land Rovers, men kun Land Rovers, der er produceret før 1987 kan dog deltage i greenlane og ”Concour de charme”. Men alle kan deltage på campen og i det fælles samvær.

Så bliver der træf?  Ja, det gør der!

Vi vil naturligvis overholde de til den tid gældende restriktioner, hvis der overhovedet er nogen, og kan træffet ikke afvikles den 28-29. august, så flytter vi det længere hen på året. For træf, det bliver der! Pris, tilmelding mv. vil fremgå at næste nummer af Oasen.

Mvh. Veteranafdelingen

Niels Lysebjerg

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til KLASSIKERTRÆF 2021

Veteranafdelingen!

Veteranafdelingen i Dansk Land Rover Klub er en afdeling af klubben, hvor folk der har interesse for Veteran Land Rovere kan få inspiration til det at eje og bruge en Veteran Land Rover.

En veteran Land Rover er en Land Rover der er produceret for mere end 35 år siden, hvordan og om den er indregistret spiller ingen rolle, hvilken model der er tale om er også ligegyldigt, det der tæller er at det er en Land Rover.

Dansk Land Rover Klub betaler hvert år kontingent til Motorhistorisk Samråd.
Så er du medlem af DLRK er du også medlem i Motorhistorisk Samråd, så hvis du gerne vil have en veteranforsikring på din Land Rover, og kræver forsikringsselskabet medlemskab i Motorhistorisk Samråd, så er du dækket ind, som medlem af DLRK.
Veteranafdelingen har de seneste mange år afholdt et Klassiker Træf, og det er den årlige begivenhed vi alle ser frem til, men ellers kan man jo deltage i alle klubbens arrangementer, og der møde ligesindede med Veteran Land Rovere, mange af de gamle biler deltager stadigvæk aktivt i klubbens forskellige løb og konkurrencer, og når der bliver afholdt en Green Laning er der som regel stort fremmøde af de gamle biler. En Green Laning er en køretur der bliver arrangeret for at vi kan komme rundt på de små veje, hvor man normalt ikke kommer. Som regel er det en lokal kendt, der arrangerer turen, og det giver mulighed for at lave aftaler med lokale lodsejere, kommuner, skovmyndigheder, strandfogeder, osv. så man får en del af fædrelandet at se, som ikke er alle forundt.

Formand for Veteranudvalget:

Niels Lysebjerg
Mobil: 22 13 22 27
Mail: veteran@dlrk.dk
Medlems nr.

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til Veteranafdelingen!

Klassikertræf 2018

Klassiker Træf 2018
Dansk Land Rover Klubs Klassikertræf afholdes for alle Land Rovere der 35 år eller ældre, også i 2018.
Der stilles ingen krav om bilens originalitet, førerens tilhørsforhold i forbindelse med klub, religiøsitet, eller bopæl landsdelene imellem.
Vi havde forhandlet med alle de højere magter, om at få et godt sted at holde Klassikertræf.
Og hvad kan vel være bedre end at få lov til at komme til Tirsbæk gods ved Vejle.
Godset lægger i forvejen jord til Land Rover Experience centeret i Danmark, og alt på godset ånder Land Rover.
Vi havde lejet en stump mark at bygge lejr på, der var et stort telt til spisning, en toiletvogn, og en fantastisk udsigt. Der var ikke møbleret i teltet så man medbragte som sædvanligt selv bord og stole, lige som der ej heller var strøm i lejren så lys etc. måtte man selv medbringe.
Fredag aften blev der sparket dæk og grillet.
Om lørdagen tog de dygtige instruktører fra LR Experience os med på en Greenlaning i de spor man normalt kører i, når man besøger LR Experience, det har den fordel at selv om sporene er spændende så er chancen for at få ridser i lakken minimale.
Om aftenen kom der en slagter fra Detlefs Grillstegning med stegt Vildsvin samt tilbehør og der blev festet til langt ud på de lyse timer.
Søndag formiddag stod på fælles opstilling med foto af de mange Land Rovers samt uddeling af præmier og diplomer.

Fordi Dansk Land Rover Klub spytter et anseeligt beløb i kassen, kunne vi nøjes med at betale den nette sum af 250 kr per voksen deltager.
Endnu engang kunne vi konstatere at vi var lykkes med at afholde et perfekt klassiker træf.

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til Klassikertræf 2018

Klassiker træf 2019

Lige et par billeder fra Klassiker Træf 2019 ved Vamdrup. Vi var ca. 100 mennesker, sådan børn og voksne samt ca. 50 Land Rovers.
En fantastisk weekend. Der var en bar stubmark da vi kom, der var der, da vi kørte. Men undervejs, var der både el og sanitet, mv. Tak til alle for en god weekend!
Vi gør det igen til næste år. Et eller andet sted i Danmark.

 

 

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til Klassiker træf 2019

Klassikertræf 2017 Billeder

Classic Days på Egeskov som i år var værter for vores Klassikertræf, er nu ovre og indtrykkene bundfælder sig.

Det var en ny måde at holde Klassikertræf på, og selv om der selvfølgelig har været en vis skepsis om vi ville passe ind, og om vi stadigvæk ville kunne holde vores hyggelige Klassikertræf, hvor vores kære køretøjer er i centrum, og om vi ville kunne holde vores lejrliv som vi plejer, så viste den sig heldigvis at være ubegrundet.

Begge dele viste sig heldigvis at være opfyldt, så man kan sige at man for  den højere deltagerbetaling fik et plus, der hed Egeskov Slot, med alt hvad de har at byde på. Om man var villig til at betale herfor er naturligvis en prioritering, men jeg mener helt sikkert at ånden fra de andre Klassikertræf ikke har lidt nogen overlast, ved dette års træf.

Billederne taler deres helt eget sprog, og viser tydeligt at stemningen var helt i top.

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til Klassikertræf 2017 Billeder